Hae
Purkkisirkus

Kosmetiikkalahjat, joista itse ilahtuisin!

*sisältää mainoslinkkejä

Joulu tekee tuloaan ja lahjavinkkejä pursuaa ovista ja ikkunoista. Omakin pää voi mennä pyörälle, jos joululahjatoiveita kysyy mummit ja kummit etkä osaa päättää mitä haluaisit kaikista niistä ihanista vaihtoehdoista. Jouluna on tarjolla toinen toistaan mahtavampia kosmetiikkapaketteja, joissa saa muutaman tuotteen hieman halvemmalla kuin erikseen tuotteet ostamalla. Nämä paketit ovat myös aika helppoja toiveita ja helppoja lahjoiksi ostettavia siskoille, äideille tai ihan kenelle vaan. Myös edullinen joululahja ilahduttaa saajaansa, jos se on saajansa näköinen.

Monissa verkkokaupoissa on nyt tarjonta parhaimmillaan, joten keräsin tähän muutamia omia suosikkejani! Toivottavasti löydät näistä kivoja lahjavinkkejä läheisillesi.


*KICKS Beauty Face Mask Kit 16,90€

Minulle, joka rakastaa naamioita, tämä olisi täydellinen lahja! Edullinen pakkaus sisältää syväpuhdistavan Peel off- naamion (100ml) sekä naamion levittämiseen tarkoitetun spaattelin. Molemmat tuotteet ovat KICKS Beauty – valikoimasta. 

Kuva: KICKS

*Glamglow Superstar Giftbox 47,80€

Jatkan vielä naamiolinjalla. Glamglown naamiot ovat todella suosittuja ja niiden valikoima on kasvanut sitten viime käytön. Niinpä tällä paketilla saa kolme naamiota kokeiltavaksi. Paketti sisältää täysikokoisen Supermud Clearing Treatment -naamion sekä kaksi GravityMud glitternaamiota matkakokoisina tuubeina. 

Kuva: KICKS

*Origins Super Stars Giftbox 33€

Tämä tuotemerkki on minulle uusi, mutta olen kuullut siitä paljon kehuja. Nämä joulupakkaukset ovat mitä mainioin keino tutustua uusiin merkkeihin pienien tuotteiden avulla. Tämä pakkaus sisältää merkin suosikkituotteet: 
GinZing Energy-Boosting Gel Moisturizer 30 ml, 
Clear Improvement Active Charcoal Mask to Clear Pores 15 ml, 
Drink Up Intensive Overnight Mask to Quench Skin’s Thirst 30 ml, 
Checks & Balances Frothy Face Wash 30 ml, 
Modern Friction Cleansing Oil with Radiance-Boosting White & Purple Rice 30 ml

Kuva: KICKS

*The Body Shop Oils of Life Collection 53,10€

The Body Shopilla on todella kivoja lahjapakkauksia useita. Niistä yksi suosikkini on Oils of Life – sarjan ihoa hemmotteleva pakkaus! Pakkaus sisältää täysikokoiset Oils of Life -kasvoöljyn ja -kasvovoiteen. Nämä tuotteet tuovat ihanaa kosteutusta talvi-iholle!

Kuva: TBS

*The Body Shop Vitamin E Skincare Collection 44,10€

Tämä suosittu Vitamin E -sarja on myös yksi minun suosikeistani. Varsinkin tuo kasvovesi on todella ihana ja soveltuu mainiosti kerrostamiseen eli 7 Skin Methodiin.  Pakkaus sisältää E-vitamiini kasvojenpuhdistus 125ml, E-vitamiini kasvovesi 250ml, E-vitamiini kosteusvoide 50ml sekä hiuspannan, jolla hiusket saa pidettyä pois kasvoilta. Mahtava setti!

Kuva: TBS

*bareMinerals Hyperglow Multi Mask Set 39,20€

Huomaatteko, että oon hurahtanu naamioihin! Tämä huippusetti sisältää neljä erilaista  matkakokoista naamiota: 
Be Bright Mask, Be Firm Mask, Be Pure Mask, Be Dewy Mask. Pienet purkit kuluvat nopeasti eivätkä vanhene kaapissa. 

Kuva: Eleven

*The Skin House Best Seller Box 86€

En tietenkään unohda korealaista kosmetiikkaa! Se ilahduttaa lahjana aina. Kivasti eri verkkokaupat ovat koonneet jouluksi settejä tuotemerkeittäin tai esim. alottelijalle soveltuvia paketteja. Näiden pakettien avulla on helppo tutustua korealaiseen kosmetiikkaan. Kaikki tuotteet ovat täysikoisia. Tämä The Skin Housen paketti vaikuttaa mielenkiintoiselta ja sisältää tuotteita joita en ole kokeillut aikaisemmin. Paketin tuotteet: Lemon Sorbet Cleanser, Black Snail Bubble Mask, Aloe Snail Mucin Gel, Marine Bounce Sleeping Pack, Galagtomyces Eye Cream.

Kuva: Bearel

*Makeup Revolution Ultra Pro Glow -paletti

Meikeistä yksi osa-alue on minusta kiinnostavin. Nimittäin highlighterit. Tämä Makeup Revolutionin paletti on todella edullinen ja sisältää kahdeksan eri highlighter -sävyä! Mahtavaa! Näiden hinta-laatusuhde pitäisi olla erinomainen. Minulla ei ole vielä kokemusta Makeup Revolutionista, mutta olen kuullut niistä paljon hyvää. Suosittelen siis tutustumaan heidän laajaan valikoimaan, jota myy ainakin NordicFeel.

Kuva: NordicFeel

Tässä muutamia minua kiinnostavia joulusettejä. Aika ihonhoitopainotteiseksi meni, mutta se on eniten mua. Upeita meikkisettejä löytyy myös huikea määrä ja ihan edullisiakin vaihtoehtoja. Vielä ehtii hyvin tilata verkkokaupoista lahjat itselle ja läheisille!

Onko joululahjat jo ostettu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.