Hae
Purkkisirkus

Uusi postaussarja: Perjantaipurkki

*Sisältää mainoslinkkejä

Olen jo jonkin aikaa miettinyt jotain kivaa uutta postaussarjaa tänne blogiin sekä instan puolelle jaettavaksi. Purkkisirkuksessa testailen todella paljon kaikenlaista kosmetiikkaa. Niinpä tämän uuden postausarjan avulla saan melko matalalla kynnyksellä esiteltyä teille tämän hetkisiä suosikkejani. Uusi postaussarja sai nimekseen Perjantaipurkki.

perjantaipurkki

Perjantaipurkki -postaussarja ilmestyy siis aina perjantaisin ja postauksessa esittelen aina yhden tuotteen, joka on ollut minulla sillä hetkellä paljon käytössä tai on todella mielenkiintoinen uutuus. Tuotteita on tulossa laidasta laitaan hiustuotteita, meikkejä ja tietysti ihonhoitotuotteita, joissa postaussarjan pääpaino on.

Perjantaipurkki

Ensimmäiseksi Perjantaipurkiksi valitsin mun yhden talven suosikeista. Talvea ja talvikeliä on vielä jäljellä, joten ihana kosteuttava tuote on varmasti monella hakusessa. Numbizin No.3 Super Glowing Essence Toner on aivan ihana kosteuttava ja hoitava hoitoneste, jolla saa talvi-ihon ihan uuteen hehkuun.

Tämä hoitoneste sisältää fermentoituja ainesosia, jotka antavat iholle nuorekkuutta ja hehkua. 50 erilaisen fermentoidun ainesosan avulla samea iho muuttuu kirkkaaksi ja hyvinvoivaksi. Tuotteen koostumus on todella ihana. Tarpeeksi paksu, mutta kuitenkin hyvin imeytyvä. Tätä tuotetta voi myös hyvin kerrostaa useita kerroksia, jos ihosi on todella kuiva. Hoitonesteen kevyen kukkainen tuoksu tulee fermentoiduista ainesosista.

perjantaipurkki

Hoitonestettä käytetään kasvoveden jälkeen ihonhoitorutiinissa. Tämän tuotteen päälle voi laittaa halutessaan seerumin tai sitten suoraan kasvovoiteen. Itse suosin seerumia kasvovoiteen alla tuomassa lisähoitoa iholleni. Hoitoneste on aivan ihana koostumukseltaan ja sitä on ilo käyttää aamuin illoin tuomaan iholle menetettyä glowta.

Numbuzin on brändinä tosi kiva ja heillä on monia mun suosikkituotteita, joita onkin vilahdellut ainakin mun somen puolella. Tuotteet ovat täynnä vaikuttavia aineita ja kuitenkaan tuotteiden hinnat eivät ole pilvissä. Tämä kyseinen hoitoneste on 200 ml pullo ja se maksaa vain 22,99€. Löydät tuotteen *täältä. Kaikki brändin tuotteet löytyvät *täältä.

20240215_204059

Näin on eka Perjantaipurkki julkistettu! Mitäs tykkäsit? Ensi viikoksi on tulossa tosi kiva tuote, joka on hurmannut minut täysin! Luvassa on hieman luksusta. Postaussarjassa tulee olemaan tuotteita eri hintaluokista, jolla saadaan kivaa vaihtelua. Ja haluan tuoda kaiken hintaisia tuotteita esille, jotta teille lukijoille postaussarja olisi mahdollisimman mielenkiintoinen!

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

COSRX Pure Fit Cica Toner – Talvi-ihon pelastus

Hwarang Bell Flower Cleansing Balm – BBIA Never Die mascaran kukistaja

8 kommenttia

  1. Sari P kirjoitti:

    Perjantaipurkki, ihana postaussarja! Vaikuttaisi kyllä hyvältä tuotteelta! Auringonvalon määrä kasvaa ja sen myötä talvikuiva iho näkyy hyvin… Pitää kokeilla itsekin!

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Kiitos! Kiva kuulla, että postaussarja herättää kiinnostusta 🥰 Tämä on kyllä tosi ihana tuote, joten kannattaa ehdottomasti kokeilla.

  2. Heidi/Kaavoihin kangistumatta -blogi kirjoitti:

    Kiitos postauksesta! Numbuzin No.3 Super Glowing Essence Toner kuulostaa lupaavalta. Fermentoidut ainesosat kiinnostavat. Odotan innolla brändin muiden tuotteiden esittelyä. Kiitos

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Tällä brändillä on kyllä tosi kivoja tuotteita! Täytyy esitellä niitä lisää täällä jossain vaiheessa 😊

  3. villananna kirjoitti:

    Perjantaipurkki, aivan mahtava ajatus 🙂

  4. Petra - Sängyn alla kirjoitti:

    Tykkään Perjantaipurkin ytimekkäästä nimestä, tästä tulee varmasti mahtava sarja! 😀 Hoitonesteet ei ole mulle lainkaan tuttuja. mulla on kahta eri kasvovettä joista toinen sisältää myös alkoholia… Se kyllä hoittaa menkkaihoa hyvin, mutta vaatii päälleen kasvoöljyä. Hoitoneste voisi olla kokeilun arvoinen. 🙂

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Kiitos! Purkkisirkukseen sopi mielestäni aika hyvin Perjantaipurkki 😀 Kannattaa kyllä kokeilla hoitonesteitä! Ja hapot on myös tehokkaita, jos kaipaat näppälöille hillitsijää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *