Hae
Purkkisirkus

Glossybox helmikuu – Love Grosses Borders

*Sisältää mainoslinkkejä

On taas Glossytime! Helmikuun Glossybox on teemaltaan odotetusti Ystävänpäivä. Sain boksin aika myöhään, joten teemapäivä on mennyt ohitse. Sisältö on silti todella kiva. Gloaayboxiin pääset tutustumaan enemmän *täältä. Katsotaan seuraavaksi mitä ystävänpäivä ylläreitä täältä löytyy!

glossybox

figs & rouge Wonder Love Charm Glow Elixir (42€/30ml)

Ensimmäinen tuote on tosi mielenkiintoinen. Kyseessä on kauneuselixiiri, jolla saa tasoitettua ihonsävyä, pehmennettyä ihoa ja luotua hehkua. Tämä vaalenapunainen tuote tuoksuu hieman ruusuilta. Tuote vaikuttaa ensin aika paksulta, mutta iholle levittäessä se lebittyy vaivattomasti ja imeytyy ihon heti. Iho ei jää yhtään tahmaiseksi. Tässä primerissa on mukana hohtavaa glitteriä, joten hehku on taattu. Tuote tuli täysikokoisena.

glossybox

Floss beauty My new favorite lip gloss (15€/kpl)

Oi nyt tuli ihana tuote! En ole mikään huulimeikkien superkäyttäjä, mutta tässä sävy osui kyllä kohdalleen. Tämä vegaaninen huulikiilto on nimeltään täydellinen 😀 MInulle sävy on ainakin juuri passeli pinkkinude. Kestävyydestä en nyt vielä osaa sanoa mitään, mutta tuote tuntuu huulilla miellyttävältä eikä liian kuivalta. Tämä tulee käyttöön! Tuote tuli täysikokoisena.

glossybox

laritzy cosmetics shade stix (21€/9g)

Seuraava tuote on myös aika jännä. Nimittäin puikkomallinen bronzer. Sävynä minulle tuli Aloha ja se on kyllä melko tumma. Kuvauksessa kerrotaan, että kerrostamalla voi itse säädellä värin vahvuutta, mutta tälläiselle kalkkilaivan kapteenille vaikuttaa ainakin näin talviaikaan olevan liian tumma. Hauska tuote kuitenkin! Tämäkin oli täysikokoinen.

20200225_190301

serummasq+ glow (3,90€/kpl)

Sheet maskit on aina tervetulleita! Olen tämän brändin maskeja kokeillut aikaisemminkin ja tykkäsin. Kiva testata myös tämä hehkua tuova versio. Tästä saattaa olla liikkeellä useita eri versioita. Tämä maski sisältää marjauutteita, ruusuvettä ja skumppaa. Kuulostaa hyvältä!

20200225_190502

starskin plumping and hydrating bio-cellulose lip mask (10,50€/2kpl)

Maskit jatkuu ja viimeisenä tuotteena on huulinaamio. Tämä on siis huulille laitettava naamiolappu. Lassu sisältää runsaasti seerumia, joka imeytyy huulten iholle samaan tapaan kuin kangasnaamioista imeytyy kasvoille. Näillä on kiva hemmotella itseään ja ennen tärkeitä juhlia voi hyvin käyttää tälläisen kosteuttavan naamion, jolloin huulimeikki levittyy ja pysyy kauniisti. Saimme yhden naamion.

20200225_190051

Tämänkertainen Glossybox oli todella kiva. Myös boksin ulkonäkö sopi teemaan täydellisesti. Nämä teemakuvitetut boksit ovat mun suosikkeja! Tällä kertaa kaikki tuotteet olivat myös täysikokoisia, joten hemmottelua riitti kerrakseen. Tämän boksin sisällön arvo oli noin 85€. Eli todella hyvin sai rahoille vastinetta.

Voit tilata myös oman boksin ja ihastua nöihin laadukkaisiin tuotteisiin. Ostoksille pääset *täältäLinkin kautta tilatessa saat ensimmäisen boksin -20% alennuksella! Nyt voit siis hyvin kokeilla Glossyboxia. Valittavana on eripituisia tilausjaksoja.

 

MIltä sisältö vaikutti?

 

SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS:

Glossybox joulukuu – It’s time for Celebrations!

Paras tuote atooppiselle iholle

Yksi kommentti

  1. Helina kirjoitti:

    Hei myytkö sen seerumin mulle ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.