Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

Testissä: The Saem uutuudet

Kaupallinen yhteistyö: Lyko.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Ihanaa maaliskuun loppua! Tällä kertaa aiheena on The Saem uutuudet. The Saem on korealainen brändi, joka on saapunut myös Suomen markkinoille viime vuonna. Valikoima on kasvanut tasaista tahtia ja olen heidän tuotteitaan testaillut aika paljon. Järkevät hinnat ja ihanat koostumukset keräävät faneja ympäri maailmaa. Nyt löysin *Lykolta uusia tuotteita, joita ei vielä Suomen verkkokaupoissa ollut!

The Saem Urban Eco Waratah -sarja

Tämän sarjan tuotteet sisältävät nimensä mukaisesti australialaista Waratah-kukan uutetta. Tuotteissa on fermentoituja ainesosia, jotka sopivat hyvin iholle. Waratah-sarjan tuotteet parantavat ihon suojakerrosta keramideilla. Waratah-kukan uutteet kiinteyttävät ja kirkastavat ihoa. Näin talven jäljiltä monen iho on aika kovilla, kun sää vaihtelee plussakelistä pakkaskeliin. Niinpä nämä ihon suojakerrosta lisäävät tuotteet ovat olleet minullekin oiva apu! Tuotteet myös rauhoittavat punottavaa ihoa.

20220330_095658

Urban Eco Waratah Toner on vesimäinen kasvovesi, joka imeytyy ihoon todella hyvin. Se ravitsee ja kosteuttaa kuivaa ihoa sekä kiinteyttää veltostunutta ihoa. Ihosta tulee hehkuvampi ja täyteläisen kosteutettu. Kätevä pumppupullo tuo käyttömukavuutta! Kasvoveden löydät *täältä.

Urban Eco Waratah Essence on maitomainen hoitoneste, jolla saat tehostettua ihon kosteutusta ja suojakerroksen syntymistä. Hoitoneste sisältää runsaasti aminohappoja ja siinä on korvattu mineraalivesi ravintopohjaisella koostumuksella. Tykkään näistä The Saemin pakkauksista ja tämä pumppupullo on kyllä tosi kiva käyttää. Tällä hoitonesteellä kuivempikin iho tokenee alta aikayksikön! Hoitonesteen löydät *täältä.

Urban Eco Waratah Cream on melko täyteläinen kasvovoide. Olen nyt kevättalvella käyttänyt tätä kuitenkin ihan päivävoiteena, koska sitä riittää ihan ohut kerros suojaamaan ihoa ja lukitsemaan kosteuden iholle. Kasvovoiteiden kanssa tehdään usein se virhe, että sitä laitetaan paksu kerros varsinkin mitä kuivempi iho on. Paksu voide ei kuitenkaan imeydy iholle ellei sinne alle ole kerrostettu kosteuttavia tuotteita. Niinpä tässäkin tapauksessa kasvoveden ja hoitonesteen jälkeen riittää pieni määrä täyteläistä voidetta. Voide imeytyy hyvin ja sopii myös meikin alle. Voiteen löydät *täältä.

The Saem Power Ampoule seerumit

Olen aina innoissani testaamassa uusia seerumeita. Nämä The Saemin seerumit vaikuttivat heti alkuun todella mielenkiintoisilta. Otin testiin kaksi erilaista seerumia ja olen tykännyt niistä kyllä kovasti. Koostumus on melko ohut ja seerumi imeytyy todella hyvin iholle. Ei jätä ollenkaan tahmeaa tunnetta. Kivat pipettipullot takaavat tuotteen hygieenisyyden käytön aikana.

the saem uutuudet

Power Ampoule Vita-White on ihoa kirkastava seerumi. Se sisältää 9 eri vitamiinia mm. C-vitamiinia. Seerumin sisältämä traneksaamihappo auttaa häivyttämään pigmenttiläiskiä ja tasottamaan ihon sävyä. Kosteuttavat ainesosat tuovat iholle hehkua, joten tämä on se glow-seerumi! Seerumin löydät *täältä.

Power Ampoule Hydra on ihoa kosteuttava seerumi. Seerumi sisältää mineraaliveden sijaan 100% hyaluronihappoa. Hyaluronihappoa on 5 eri kokoista molekyyliä, joten ne imeytyvät tehokkaasti ihon eri kerroksiin. Mitä pienempi molekyyli sitä syvemmälle se imeytyy. Tällä seerumilla saa aikaan täyteläisen kosteutetun ihon ja sellaisen plump-efektin eli ihosta tulee kimmoisa. Seerumin löydät *täältä.

The Saem kangasnaamiot

Olen aina tykännyt The Saemin kangasnaamiosta. Niissä on ihana ohut kangas, joka asettuu kasvoille hyvin. Naamio sisältää myös runsaasti hoitavaa seerumia. Naamioiden hinnat ovat myös todella kohtuulliset eli 1,90 €/kpl. Otin testiin sellaisia maskeja, joita ei Suomen verkkokaupoista vielä saa. Kangasnaamiot ovat hyvin suosittuja ja hehkutettuja, joten kannattaa ehdottomasti testata!

the saem uutuudet

Bio Solution Peptide ja Panthenol: Peptide kangasnaamio on ihoa kiinteyttävä ja kosteuttava naamio. Peptidit lisäävät ihon elastisuutta ja lisäävät kollageenin tuotantoa, jolloin ihosta tulee kiinteämpi. Todella ihana anti-age naamio! Naamion löydät *täältä. Panthenol naamio hoitaa tulehdusta, poistaa kireyttä ja vahvistaa ihon epiteelisoluja. Se myös kiihdyttää kollageenin tuotantoa ja silottaa juonteita. Naamio löytyy *täältä.

Natural -sarja sisältää ison määrän erilaisia naamioita erilaisille ihoille. Otin testiin mm. peruna ja viinirypäle maskit. Näitä Natural-sarjan maskeja on saatavilla myös Suomesta, mutta valikoimassa ei vielä ole kaikkia. Oli kiva päästä testailemaan sarjan uudempia naamioita. The Saem on kyllä yksi suosikkini kangasnaamoiden saralla, kun puhutaan melko edullisista naamioista. Hauskan perunanaamion löydät *täältä. Oletko törmännyt The Saemin tuotteisiin aiemmin tai oletko niitä käyttänyt? Olivatko nämä The Saem uutuudet jo ennestään tuttuja? Löydät koko tuotevalikoiman *täältä.

20220221_194222

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Näin tehostat kangasnaamion vaikutusta

MITOMO – Japanilaista ihonhoitoa

Kaupallinen yhteistyö: Lyko.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *